Papildomas LAMA BPO priėmimas

Praėjus pagrindiniam LAMA BPO priėmimui į VDU ŠA „Šokio ir teatro pedagogikos“ bakalauro laipsnio studijų programą – norime pasidžiaugti dideliu jūsų susidomėjimu!👨‍🎓

Kiekvienais metais ši studijų programa stiprėja, auga ir ugdo jaunus šalies scenos meno kūrėjus ir pedagogus. VDU Švietimo akademija ir VDU teatras šokiui bei teatrui neabejingus asmenis kviečia į PAPILDOMĄ LAMA BPO priėmimą, kuris VDU teatre (S. Daukanto g. 27, Kaunas) bus vykdomas rugpjūčio 8 ir rugpjūčio 22 dienomis.

Daugiau informacijos apie priėmimo sąlygas teikia Daiva Žitkevičienė — daiva.zitkeviciene@vdu.lt

Kodėl „Šokio ir teatro pedagogika“?

🌪️ „Šiuolaikiniame scenos mene šokis ir teatras yra integruoti vienas į kitą, todėl šokio ir teatro mokytojas, įgijęs tarpdisciplininių šokio ir teatro žinių, praktinių bei techninių įgūdžių, galės modeliuoti ugdymo turinį pagal mokinių poreikius, todėl bus šiuolaikiškas ir patrauklus jaunimui.“ Doc. Goda Piktytė – VDU dėstytoja, aktorė, filmų ir serialų garsintoja.

🌪️ „Baigęs šią programą įgysi pedagogikos, psichologijos, didaktikos, šokio, vaidybos, improvizacijos, režisūros, choreografijos, vokalo, judesio meno ir scenos kalbos pagrindus, kuriuos dėstys patyrę pedagogai ir profesionalūs scenos meistrai.“ Marius Pinigis – VDU dėstytojas, šiuolaikinio šokio šokėjas, choreografas.

🌪️ „Pasirinkęs Mokomojo dalyko pedagogikos: šokio ir teatro pedagogikos studijų programą susipažinsi su šokio ir teatro meno praktika ir tapsi šių sričių pedagogu lyderiu, gebančiu atpažinti talentą, jį atskleisti bei ugdyti. Tapsi išsilavinusiu žmogumi, kuris galės sąmoningai dalyvauti šiuolaikiniuose lokaliuose ir pasauliniuose meno bei meno edukacijos procesuose. “ Dr. Egidijus Stancikas – VDU Švietimo akademijos dėstytojas, aktorius, Kauno nacionalinio dramos teatro direktorius.

🧚🏽‍♂️ Nuotr. autorius Domas Rimeika